Skip links
Inhoud

Home

Op maandag 9 maart waren wij te zien in het programma RADAR. De uitzending is nog terug te zien op uitzending gemist

Het RIVM heeft recent een rapport geplubliceerd over het zoutgebruik in voedsel.

In het programma RADAR krijgen we aandacht voor de zoutreductie die wij in onze producten al lang hebben weten te realiseren. Ons brood bevat nu reeds 25% minder zout in vergelijking met het jaar 2008. 

Naast de zoutreductie is het voor ons van groot belang om onze grondstoffen kritisch en zorgvuldig te selecteren. Hierdoor is een groot deel van ons assortiment ook lactosevrij. Grondstoffen met e-nummers gebruiken wij zo min mogelijk. Bovendien is onze bakkerij verboden terrein voor genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Volop in het nieuws

Zout in levensmiddelen

Het is niet flauw bedoeld maar wij eten nog steeds te zout. Door een onderzoek en publicatie hierover van het R.I.V.M. gaat Radar,het tv progamma van de TROS AVRO, hier aandacht aan besteden. Hiervoor worden er op donderdag 26 februari opnames gemaakt in onze bakkerij.     Klik hier voor onze kijk op beter brood.

De uitzenddatum krijgt u van ons te horen wanneer wij die weten.

Suikerbrood E nummervrij

Benieuwd naar ons totaal vernieuwde Suikerbrood? Klik hier.

Lekker Puur, Puur Antoon!

Volkoren Speltspritskoeken Lees hier het artikel.

Bewezen kwaliteit

Als Echte Bakker zijn wij verplicht om onze producten te laten keuren en beoordelen door het Nederlands bakkerij Centrum. De keuring van producten vindt onaangekondigd plaats. Recent zijn onze Gevulde Koeken door de keurmeesters onder het vergrootglas gelegd. En ons Speltdesem Bruinbrood is beoordeeld. Benieuwd naar de resultaten? Klik op Gevulde Koek en op Speltdesem Bruinbrood voor het rapport.

Roggeknar

Zwaarder gevuld hebben wij niet!  Klik hier voor meer informatie

Desem van 18 jaar oud!

In het kader van het kan altijd beter hebben wij onze desem aangepast. In al onze brooddegen voegen wij een deel desem toe.  Waarom desem toevoegen? Desem geeft brood meer smaak, geur, betere malsheid en langere versheid. Klik hier voor het hele verhaal

De lekkerste specialiteiten

Wij zijn trots op onze specialiteiten. Dat maakt ons uniek, en daar komen wij graag vroeg ons bed voor uit.
Bekijk onze specialiteiten.

Bestellen bij Uw Echte Bakker

U kunt uw bestelling telefonisch of in de winkel aan ons doorgeven. Het is ook mogelijk om uw bestelling te bezorgen op de door u gewenste locatie en tijdstip. U kunt uw bestelling ook online aan ons doorgeven.
Bekijk onze online bestellijst.

Erkend Gildelid

Onze bakkerij is toegelaten tot het Echte Bakkersgilde. Dat betekent dat wij voldoen aan alle eisen die het Gilde stelt. Lees meer.

Contact & Openingstijden

Bekijk onze contactgegevens, openingstijden of stuur een bericht via onze website. Bekijk onze gegevens.Afbeelding die als diavoorstelling overlay fungeert