Skip links
Inhoud

Speculaas

Speculaashart (Suikerhart)

Het gehele jaar door maken wij Speculaas. Iedere week maken wij dit assortiment ovenvers. Het meest aansprekend is ongetwijfeld het Speculaas hart. Het ongevuld speculaashart, ook wel suikerhart genoemd, wordt na het bakken afgewerkt met mokkaglazuur en daarna feestelijk afgewerkt met een luchtige crème en versiert. Dit Speculaashart maken wij ook in een vierkant model, dit is wat gemakkelijker te snijden.

Gevuld Speculaashart

De naam zegt het al het gevuld speculaashart bestaat uit twee lagen speculaasdeeg met daar een laagje spijs tussen. Omdat het te zoet zou worden komt op het Gevuld Speculaashart geen glazuur. Wel volgt de afwerking met luchtige crème en de decoratieve afwerking. Het gevuld speculaashart is ook in de vierkante variant leverbaar.

Speculaas Abraham of Sara

Wij kunnen geheel naar uw wens onze originele Abraham of Sara maken van de bovengenoemde varianten.

Suuker met crème

Als het suikerhart iets teveel van het goede is, maken wij bijna dagelijks de kleine variant het suuker met crème.

Gevuld Crème

Gevuld crème is het kleinere vierkante broertje (of zusje) van het gevuld speculaashart. En voor de Pasen maken wij beide speculaasvarianten in een groot ei model. Dit speculaasei krijgt een passende afwerking die geheel in de sfeer van Pasen is.

Zwartewater Brok

Met meer dan honderd brokken per week zijn wij de grootste brokkenmakers van Genemuiden. De zwartewater brok is echt bijzonder speculaas. Van buiten bros met een zachte kern is de zwartewater brok heel goed te vergelijken met boterkoek.

Afbeelding die als rechterkolom overlay fungeert

Afbeelding die als diavoorstelling overlay fungeert